Potřebujete být správcem vybraného zákazníka. Tento úkon odebere přístup k tomuto zákazníkovi; účet uživatele a jeho přístupy k ostatním zákazníkům zůstanou zachované.
Uživatel přestane mít přístup k danému zákazníkovi a nebude uveden mezi jeho aktivními uživateli.
Nejprve přidělte roli správce jinému uživateli. Potom můžete přístup původního správce odebrat.
Potřebujete-li přístup později obnovit, použijte Přidat existujícího uživatele a znovu nastavte oprávnění.